Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Klik hier voor onze trouwarrangementen!

Officiële trouwlocatie

HIT eten & drinken is een officiële trouwlocatie en wij verzorgen jullie speciale dag graag voor jullie, tot in de puntjes! Wij bieden vele mogelijkheden en denken graag met je mee om de dag naar jullie wensen in te delen. Van ceremonie tot aan groot feest: je kunt er bij ons allemaal voor terecht.

Buiten trouwen

Eén van onze opties is om buiten te trouwen, in het groen en in de buitenlucht. Dit kan bijvoorbeeld op een gedeelte van ons terras met mooi uitzicht, of op een aangewezen locatie in het groen. Met een rode loper en witte stoeltjes toveren wij deze plek om tot jullie trouwplek!

Trouwen bij HIT

Wil je trouwen met een uniek uitzicht op een groene omgeving? En met de mogelijkheid om het uit te breiden met hapjes/drankjes, diner of een feest? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We rollen de rode loper voor jullie uit en maken de dag onvergetelijk voor jullie en jullie gezelschap. 


Onze mogelijkheden

Je trouwdag bij HIT eten & drinken kun je naar wens samenstellen. Ons ervaren team denkt graag met je mee om de dag in te vullen zoals jullie dat graag willen. De ceremonie kan in één van onze vergaderzalen plaatsvinden, of buiten. Je kunt de dag uitbreiden met: lunch, diner, receptie, borrel of een feest.

Trouwen

Fotoimpressie | trouwen

Opgedekte tafel
trouwdag
trouwzaal
Entree
Openingstijden

Geïnteresseerd?

Neem contact op met ons!