Aanbod op maat

Voor groepen bieden wij diverse mogelijkheden. Ons ervaren team denkt graag met jullie mee en stelt een aanbod samen aan de hand van jullie wensen. Wij bieden voor iedere gelegenheid een passend arrangement, eventueel in combinatie met een vergaderzaal, golfclinic of golfarrangement.

Groepen

Voor jullie gezelschap bieden wij allerlei buffetten, barbecues en walking dinners aan. Onze arrangementen worden afgestemd op het aantal personen. Uiteraard kunnen wij een aanbod op maat maken. Via het contactformulier kunt u een offerteaanvraag versturen.

Verjaardagen & borrels

Van kinderfeestje tot kraamborrel, van verjaardagsfeest inclusief DJ tot bedrijfsborrel: alles is mogelijk! We bespreken graag de mogelijkheden op het gebied van de ruimte, aankleding, hapjes en drankjes. Denk ook bijvoorbeeld aan een BBQ, buffet of walking dinner.


Bedrijven

Ben je voor je bedrijf op zoek naar een locatie met aanbod voor zowel horeca als (sportieve) activiteit(en)? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Naast onze vergaderruimtes is het mogelijk om jullie vergadering uit te breiden met bijvoorbeeld golf, een golfclinic of buitenactiviteiten.

Feesten & Partijen

Fotoimpressie | feesten en partijen