Covid-19 feesten en partijen 

Door Covid-19 kunnen feesten en partijen niet helemaal gevierd worden zoals u normaal van ons gewend bent. Echter kunnen wij door aanpassingen, er alsnog een mooie gelegenheid van maken. Denk bijvoorbeeld aan een diner of spelletjes avond. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en dan gaan wij kijken wat de mogelijkheden voor u zijn.

Groepen

Voor jullie gezelschap bieden wij allerlei buffetten, barbecues en walking dinners aan. Onze arrangementen worden afgestemd op het aantal personen, wat wordt aangeraden door het RIVM. Via het contactformulier kunt u een offerteaanvraag versturen.

Verjaardagen & borrels

Van kinderfeestje tot kraamborrel, van verjaardagsfeest inclusief DJ tot bedrijfsborrel: alles is mogelijk! We bespreken graag de mogelijkheden op het gebied van de ruimte, aankleding, hapjes en drankjes. Denk ook bijvoorbeeld aan een BBQ, buffet of walking dinner.


Bedrijven

Ben je voor je bedrijf op zoek naar een locatie met aanbod voor zowel horeca als (sportieve) activiteit(en)? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Naast onze vergaderruimtes is het mogelijk om jullie vergadering uit te breiden met bijvoorbeeld golf, een golfclinic of buitenactiviteiten.

Feesten & Partijen

Fotoimpressie | feesten en partijen