Aanbod op maat

Voor groepen bieden wij diverse mogelijkheden. Ons ervaren team denkt graag met jullie mee en stelt een aanbod samen aan de hand van jullie wensen. Wij bieden voor iedere gelegenheid een passend arrangement of aanvullende vergaderbreak.

Arrangementen

Combineer uw vergadering met één van onze vergaderarrangementen. Voor jullie gezelschap bieden wij allerlei lunch- of dinerbuffetten en bijvoorbeeld walking dinners aan. Uiteraard kunnen wij een aanbod op maat maken. Via het contactformulier kunt u een offerteaanvraag versturen.

Vergaderzalen

Onze prachtige, moderne vergaderzalen zijn uitermate geschikt voor het geven van trainingen, cursussen, receptie, workshops en vergaderingen. In zowel de grote als de kleine vergaderzaal heb je een schitterend uitzicht op Golfbaan Hitland.

Vergaderbreaks

Ben je voor je bedrijf op zoek naar een locatie met aanbod voor zowel horeca als (sportieve) activiteit(en)? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Naast onze vergaderruimtes is het mogelijk om jullie vergadering uit te breiden met bijvoorbeeld golf, een golfclinic of buitenactiviteiten.

Vergaderen
Openingstijden

Offerte aanvragen