Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Vergaderzalen 

Organiseer jouw vergadering, training, cursus, receptie, privé diner of workshop in één van de twee compleet uitgeruste (vergader)zalen van Hit Eten en Drinken. De twee vergaderzalen, de Ijsvogelzaal (kleine zaal) en de Zwaluwzaal (grote zaal), hebben beide prachtig uitzicht over de golfbaan van Park Hitland.

Huur de zaal in combinatie met een golfclinic of geniet van een heerlijke lunch of een diner in het restaurant Hit. Speciaal voor hen die bij Hit willen vergaderen én lunchen of dineren, hebben we twee fijne arrangementen samengesteld. Namelijk het 4-uurs vergader arrangement en het 8-uurs vergader arrangement.

Vergaderarrangementen 

Breid de vergadering uit met een (golf)activiteit, pauzesnack, lunch of diner.

Klik hieronder voor meer informatie

4-uurs vergader arrangement
8-uurs vergader arrangement

Vergaderbreaks

Teamwork is het halve werk van een productieve en succesvolle vergadering. Hit draagt hier graag aan bij. Bij het huren van een vergaderzaal heb je bij Hit veel uitbreidingsmogelijkheden. Denk hierbij aan een golfclinic als pauze of een buitenactiviteit in Park Hitland ter afwisseling en inspiratie.

De vergaderarrangementen maken jouw vergadering in de natuurrijke omgeving helemaal compleet. Bekijk de verschillende vergaderarrangementen. Let op! Alles is bespreekbaar, dus neem vooral contact met ons op mochten jouw wensen hierbuiten vallen.Vergaderen

Fotoimpressie | vergaderen

Zwaluwzaal
Zwaluwzaal 2
Openingstijden

Offerte aanvragen