Coronaproof vergaderen

Ben je op zoek naar een geschikte locatie om te vergaderen? En wil je dit het liefst in een groenrijke omgeving doen? Dan hebben wij de locatie voor je! Onze vergaderruimtes beschikken over voldoende ruimte zodat u op een gepaste afstand kunt vergaderen en heeft een mooi uitzicht over het Hitland gebied.

Vergader arrangementen

Terwijl u aan het vergaderen bent, kunt u optimaal genieten van onze vergaderarrangementen. Wij bieden verschillende lunch- of dinerbuffetten en bijvoorbeeld walking dinners aan. Het is ook mogelijk iets samen te stellen. Uiteraard zorgen we ervoor dit coronaproof te doen. Vul onderaan het contactformulier in voor een offerteaanvraag. 

Vergaderzalen

Wij hebben diverse zalen waar u uit kunt kiezen. Onze moderne vergaderzalen zijn geschikt voor het geven van trainingen, cursussen en vergaderingen. In zowel de grote als de kleine vergaderzaal heb je een schitterend uitzicht op Golfbaan Hitland.

Vergaderbreaks

Ben je voor je bedrijf op zoek naar een locatie met aanbod voor zowel horeca als (sportieve) activiteit(en)? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Naast onze vergaderruimtes is het mogelijk om jullie vergadering uit te breiden met bijvoorbeeld golf, een golfclinic of buitenactiviteiten.

Vergaderen
Openingstijden

Offerte aanvragen